Over ons

't Werkhuys leeft. Door jou. En mij.

Samen geven we creatievelingen de ruimte om zichzelf te ontplooien. We geven elkaar een podium. Of een vloer om op te dansen. Of een plek om samen te leren. We staan ons toe om hier te zijn, om collectief iets te organiseren en te maken. We leren van elkaar, hoe te creëren en les te geven. We willen elkaar leren kennen, elkaar helpen en samen genieten van onze mooie plek. Of ook biljarten en rekenen, lezen en vergaderen, komen eten en tappen. Maar vooral willen we er samen zijn. In 't Werkhuys.

Je vindt ’t Werkhuys in de Zegelstraat 13 in Borgerhout.
Voor vragen over onze algemene werking: 03 432 42 10.
Voor vragen over zaalverhuur: 03 432 42 12.

Mailen kan naar info@werkhuys.be.

 

‘t Werkhuys zou zichzelf niet zijn zonder onze enthousiaste vrijwilligers: Erwin, Werner, Miek, Willy, Ann, Jessy, Steven, Sam, Mohyedin, Mohamed, Marie, Patrick en de Volxkeukenploeg.

We danken de Stad Antwerpen en het District Borgerhout voor de financiële ondersteuning.

De leden van de Raad van Bestuur: Frank Olbrechts (Voorzitter), Els Mertens (Ondervoorzitter), Philippe Berteele (Penningmeester), Jeroen Vanluyten, Stefan Gevaerts, Christel Kumpen, Astrid Thoné (Cultuurcoördinator Borgerhout), Stijn Leemans.

't Kaffee en de zalen zijn momenteel gesloten. Bekijk zeker onze COVID-19 pagina voor meer informatie.

Het programmaboekje met de activiteiten van januari tot september 2021 kan je hier terugvinden programma januari - september 2021LET OP: afhankelijk van de gedetailleerde richtlijnen rond COVID-19 kan deze planning aangepast worden.

Het jaarverslag van 2020 kan je hier terugvinden: Jaarverslag 't Werkhuys2020.