Kansentarief

*** Take Away Buurtmaaltijden vanaf 11 januari 2021 ***

Vanaf maandag 11 januari 2021 kookt ’t Werkhuys elke weekdag take away buurtmaaltijden voor personen die recht hebben op het kansentarief. Van maandag tot vrijdag, tussen 12 en 14 uur, kan je – met een VT-statuut - maaltijden afhalen. Voor 3 euro krijg je verse soep en een huisbereide hoofdmaaltijd, met altijd keuze tussen vlees (halal) of vegetarisch. Het menu van de week posten we hier en op onze social media.

***

Vanaf de zomer van 2020 start het Werkhuys met een pilootfase van kansentarief voor enkele activiteiten. Voorlopig gaat het enkel om de kinderkampen en enkele vormingen, na evaluatie willen we dit uitbreiden naar andere activiteiten.

Daarnaast bieden we een lekkere buurtmaaltijd aan voor 3 euro in het Kaffee, elke weekdag tussen 12u en 14u. Als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming kan je iets kiezen uit het menu, inclusief gratis soep.

Neem je A-kaart mee als bewijs.

Totdat we beschikken over een A-kaart-lezer gelden volgende bewijsstukken om in aanmerking te komen voor het kansentarief:

  • Attest of klevertje van het ziekenfonds (recht op verhoogde tegemoetkoming)
  • Attest van een organisatie budgetbeheer, van een collectieve schuldbemiddelaar of van het OCMW of een vonnis of een verklaring van een schuldbemiddelaar

Hoe gaat het in z’n werk ?

  1. Je kiest de activiteit uit ons aanbod
  2. Je contacteert ons telefonisch (03-432.42.12) of via mail info@werkhuys.be
  3. We maken een afspraak om je inschrijving te regelen. Neem op die afspraak de gevraagde bewijsstukken en het inschrijvingsgeld mee.
  4. Ingeschreven!