't Kaffee

Wil je graag een leuke plek ontdekken in Borgerhout om iets te drinken, eten en op regelmatige basis deel te nemen aan activiteiten, spring dan zeker eens binnen!

We zijn elke werkdag geopend van 12u00 tot 0u00.

Omdat wij werken vanuit de gedachte dat alle mensen belangrijk zijn beschouwen we 't Kaffee als het middelpunt tussen zowel de gebruikers, de buurt als toevallige voorbijgangers. 't Kaffee is de ideale plek om na het gebruik van de ruimtes, een voorstelling in de Roma, het ophalen van je kinderen die een workshop circustechnieken, dans, ... hebben gevolgd even samen te komen om na te praten of een beetje te ontspannen.

Zin om te lunchen?

Wij bieden een ruim assortiment aan broodjes, soep, croques, salades, pastagerechten en desserts. Ben je met meerdere personen of wil je op vrijdagavond komen eten tijdens de volxkeuken, geef je bestelling/reservatie dan op voorhand door, dan verlies je geen tijd met wachten.

Bij mooi weer kan je genieten van ons prachtig terras tussen de planten op onze binnenkoer

't Werkhuys is een bib-punt.

Dagelijks liggen er drie kranten en verschillende tijdschriften ter inzage.

't Kaffee is niet zomaar een café, maar een wereldcafé

We proberen steeds multicultureel te denken en te handelen. Daarnaast is het de bedoeling om op regelmatige basis een podium te bieden aan beginnend talent. Vanaf vorig jaar hebben we een nieuw concept, pianoblues op maandag, waar je je pianotalent kan tonen aan de wereld! Hart Labeur, waar getetterd en gehandwerkt wordt, blijft trouw op post op dinsdagavond. Zin in een gezelschapspelletje? Er staan er een aantal gratis ter beschikking.

Muziek, theater, koken, dansen, spelen, er valt veel te beleven in 't Kaffee.

Tijdens de weekends kan je 't Kaffee afhuren tot 22u voor een babyborrel, verjaardagsfeestjes, recepties, om te vergaderen of gewoon samen te komen. 

Interesse? Mail Evi of bel 03/289.72.97

't Kaffee is zeer ruim (tot 90 personen) met een zonnige binnenkoer en terras.

Nu/binnenkort in deze zaal:

24/08

Volxkeuken

31/08

Volxkeuken

04/09

HART LABEUR

HART LABEUR: Gezelligheid, breien, haken en een babbeltje: dat is het recept van Hart Labeur

06/09

INFOmarkt in 't Werkhuys!

We starten het nieuwe seizoen met ondertussen naar jaarlijkse gewoonte: de INFOMARKT. Wil je meer beweging in je leven?

07/09

Volxkeuken

Menu Volxkeuken:

Prijs: 6 euro

Pagina's

Met dank aan