Huys

’t Werkhuys biedt ruimte aan groepen en individuen om te creëren, repeteren, na te denken of gewoon samen te komen. De diverse ruimtes worden aan zeer democratische prijzen verhuurd zodat iedereen in ’t Werkhuys terecht kan. Daarnaast beschikken we over een ontmoetingsruimte (’t Kaffee) waar buurtbewoners, residenten, partners of toevallige voorbijgangers elkaar ontmoeten.

Naast de vele workshops, cursussen en repetities die in de achterbouw plaatsvinden zijn er een aantal permanente activiteiten georganiseerd door ’t Werkhuys zelf o.a. Hart Labeur, dé Volxkeuken, Feest van de Boom, Playtime, etc.  Daarnaast proberen we zoveel mogelijk in te spelen op wat er zich afspeelt in Borgerhout e.d.

't Werkhuys BILJART! Voor €5 / pp kan u een avond lang komen spelen. U brengt uw eigen keu mee, de ballen kan u vragen achter de bar. Maandag & woensdag (13u - 18u) is de biljart NIET vrij. Zin om aan te sluiten bij de biljartploeg Okra Sint-Jan? Stuur dan een mailtje naar Jos.

Kaffee van 't Werkhuys heeft een uitgebreide menukaart: broodjes, salades, spaghetti, soep, dagschotels, taart,...

't Werkhuys is er voor mensen die bereid zijn initiatief te nemen! Wil je graag een project uitwerken?

Heb je een idee? Try - outs? Festivals? Neem dan snel contact op met iemand van 't Werkhuys en we kijken wat we kunnen betekenen voor elkaar.

't Werkhuys is een brengpunt van De Collectie -- je kan je textiel inleveren en het een 2de huis geven!

Op maandag staat de BUURDERIJ in 't Werkhuys! Bestel je fuit, groenten, brood, zuivel, zoetigheden en ander lekkers via www.boerenenburen.be en haal het maandag tussen half vijf en zes op in ’t Werkhuys. Zo eet je lokaal, vers en lekker en sta je in direct contact met de producenten.

A-kaart in 't Werkhuys! Alle info over de voordelen, hoe en wat van de A-kaart: klik hier

Met dank aan